Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Hotel Millenium
Cím: 7625 Pécs, Kálvária u. 58.Email: hotel-millennium@email
Telefon: 0672-512-220Gps: 46.0799490 , 18.2277472

Bemutatkozás

A Hotel Millennium Pécs történelmi belvárosa fölött, a Kálvária domb déli oldalán várja vendégeit, szép természeti környezettel, egyedülálló kilátással, jelenleg 25 szobával, valamint rendezvények lebonyolítására is alkalmas étteremmel és kerthelyiséggel. További részletek >>
A természetvédelmi területen fekvõ szálloda vendégei gyönyörû kilátásban gyönyörködhetnek mind a város, mind a környezõ hegyek irányában. A belváros és a fõtér mindössze öt perces sétával megközelíthetõ, a környéken pedig több múzeum és mûemlék is található.
A szálloda jelenleg 23 kétágyas és két egyágyas szobát kínál, ezek felszereltségéhez hozzátartozik a kádas vagy zuhanyzós fürdõszoba, a televízió, a minibár, a telefon és az Internet hozzáférés. Nemdohányzó és dohányzó szobák, illetve akadálymentesített szobák is rendelkezésre állnak.
Fejlesztésnek köszönhetõen április közepétõl 20 superior illetve 17 standard szobával bõvül a szálloda. A szolgáltatások között megtalálható lesz a wellness medence, szauna valamint a masszázs szolgáltatás.
Családi és céges rendezvények széles skálája tartható a szálloda éttermében és kerthelyiségében, a természeti környezet pedig kiváló lehetõségeket nyújt csapatépítõ programok lebonyolításához. Április végétõl pedig 40 fõs konferenciaterem is rendelkezésre áll.
Gyermekek szállása és étkezése 6 éves korig ingyenes, 6 és 12 éves kor között nem pótágyon történõ elhelyezés esetén 50%, pótágyon történõ elhelyezés esetén pedig 30% kedvezménnyel vehetõ igénybe.
Kis méretû háziállatok 1.500,- Ft./nap felár ellenében bevihetõk a szállodába.
Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink