Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Dr. Szilasi Anna - Belgyógyász - Főorvos - Háziorvos - Pécs
Cím: 7624 Pécs, Hungária út 28-30.Email: dr.szilasi@t-online.hu
Web: www.egeszsegkozpont.euTelefon: 0620-967-8341, 06/72-333-392
Fax: 06/72-310-259Gps: 46.0750692 , 18.2175043

Bevezető

Rendelés:
K-CS : 14-17-ig
Sz-P: 10-14-ig
bejelentkezés:
Minden nap 8-18-ig 06/20-967-8341

Bemutatkozás

Keresse fel a Supertech Egészségközpontot Pécsett a Hungária u. 28-30-ban. Telefonon vagy E-mail-on megbeszélt idõpontban elvégezzük komplex egészségvizsgálatát hagyományos orvosi vizsgálat mellett mûszeres és laboratóriumi, vérvizsgálati valamint computeres tesztekkel, iriszdiagnosztikával együtt.
Nem kell várakoznia, azonnal eredményt kap, és egészsége megõrzéséhez, helyreállításához részletes javaslatot adunk.
A klasszikus gyógyítás mellett gyógynövények alkalmazását javasoljuk, természetgyógyászati és tradicionális kínai kezeléseket, stresszoldást, kondícionálást biztosítunk, megtanítjuk relaxálni.

A Supertech Egészségközpont a mai kor kihívásainak és követelményeinek orvosszakmai - elméleti és gyakorlati - szempontból minden tekintetben megfelelô egészségvédô intézményrendszer. EGÉSZSÉGÜGYI MAGÁNVÁLLALKOZÁS, melyet német-magyar tõkével létesült Kft üzemeltet az "európai" elveknek és gyakorlatnak megfelelôen. Ez a magyarázata annak is, hogy megjelenésében, felszereltségében, szakmai színvonalában bármely nyugateurópai típusú magánklinikával versenyezhet.
Az EGÉSZSÉGKÖZPONT, amely a betegség-megelõzõ és szakorvosi járóbetegellátó gyógyító és gondozó szolgáltatásokat nyújtja, Pécs, Hungária út 28-30 sz. alatt, nyert elhelyezést korszerü körülmények között.
Vállalkozásunk nevében viseli a legjellemzôbb vonásait. Supertech, mert a járóbetegellátás és az egészségmegõrzés szolgálatába állítható, ma elérhetô legkorszerübb technikai felszereltséggel bír.
Egészségközpont, mert fõ céljainak egyike az életet veszélyeztetõ vagy tartós rokkantsághoz vezetõ szív-érrendeszeri, anyagcsere és egyes daganatos betegségek MEGELÕZÉSE, a veszélyeztetõ tényezõk /RIZIKÓK/ a stressz és az életmód okozta veszélyhelyzetek feltárása.

Munkaszervezésünkben elsõdleges szempont a hozzánk fordulók várakozás mentes, idõre ütemezett ellátása, a közösen meghatározott optimális idõpontban. Telefon bejelentkezést: a 72-es körzetben a 333-392 számon: Kedd, csütörtök: 14-17 és szerda, péntek: 10-14 óra között fogadunk. Elôzetes idõ és program egyeztetéssel az egy telephelyen dolgozók részére helyszini kiszállással is lebonyolítjuk a komplex egészségvizsgálatokat vagy a munka alkalmassági vizsgálatokat.
Elvégezzük a gépjármüvezetõi és a lõfegyver tartási alkalmassági vizsgálatokat is. Megszervezzük és lebonyolítjuk a munka-ártalmakkal kapcsolatos expozíciós vizsgálatokat is.
Az Egészségközpontban komplett kivizsgálást és gyógyítást nyújtunk, beleértve a szükséges LABORATÓRIUMI, EKG, ultrahang és egyéb kiegészítõ vizsgálatokat is. Nagyteljesítményû laboratóriumi automata müszereket üzemeltetünk, melyekhez csak ujjbegybôl vett tizedmikroliternyi vérmennyiség szükséges és mérési ideje 1-2 perc, vizsgálat fajtánként. 18 féle véranalízist tudunk szolgáltatni.
Betegeinket valamennyi szakkonzíliumra és speciális vizsgálatra valamint a fekvõbeteg ellátó intézményekbe eljuttatjuk szükség esetén.
A bajmegállapító és gyógyító-utókezelõ tevékenységnél a "mindent egy helyen, várakozás nélkül, személyes megbeszélésekkel és közösen kialakított stratégia szerint" elvet érvényesítjük.

Keresőszavak

Belgyógyászat, háziorvostan, foglalkozás egészségügy, társadalom orvostan, természetgyógyászat szakorvosa, az orvostudomány kandidátusa

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink