Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Tekeresi Vendégház és Ifjúsági Szállás
Cím: 7677 Orfű, Petõfi S. u. 1.Email: tekeres@tekeres.t-online.hu
Web: www.orfu--diakszallas.huTelefon: (30)411-5652, (72)534-969
Fax: (72)534-969Gps: 46.1979934 , 18.1204510

Bemutatkozás

Az 1974-óta mûködõ Tekeresi Turistaházat azzal a céllal újítottuk fel, és bõvítettük ki, hogy olcsó, de hangsúlyozottan színvonalas és tiszta mindenki számára kedves helyet biztosítsunk, célzottan az iskolai osztálykirándulások és táborozó csoportok számára. A régi 8-10 fõs szobákat biztosító épület mellé új igényeket is kielégítõ 4-6 fõs, fürdõszobás szobákat alakítottunk ki. Az épület kialakítása során elsõsorban vendégeink véleményét és a táboroztató pedagógusok szakmai koncepcióját igyekeztünk megvalósítani.

Az Ifjúsági Szállóként üzemelõ létesítmény Pécstõl 15 km-re csodálatos, festõi szépségû mecseki völgyben létesített, 4 tóból álló tórendszer szomszédságában található.

Az Ifjúsági Szálló színvonalas és megfizethetõ szálláslehetõséget biztosít április 15-tõl október 15-ig az idelátogató csoportok és egyéni vendégek számára.

Létesítményünk kiválóan alkalmas gyermek, ifjúsági- és felnõtt korosztályok csoportos és egyéni kirándulásaira, üdüléseire, tanfolyamaira, táborozásaira, ahol közel 80 fõ elszállásolására van lehetõség.

Igény szerint vállalkozunk a programok részbeni, vagy teljes szervezésére, de a kész programokkal érkezõ csoportos és egyéni vendégeket is szeretettel látjuk.

Ifjúsági szállás:
A 2008-ban teljesen átalakult szállás diákoknak, baráti társaságoknak, csoportoknak kínál minõségi, kultúrált szálláslehetõséget. 51 fõ befogadására alkalmas épületben található 8-10 ágyas szobákban igényes berendezés, és fiatalos ízlésvilág fogadja a lakókat. Közvetlenül a szobák mellett korszerû, férfi-és nõi, hideg-meleg vizes fürdõ szolgálja a higiénikus tisztálkodást.
A szobák elosztása:
- 2 db 8 ágyas szoba,
- 3 db 10 ágyas szoba,
- 1 db 2 fõs sofõrszoba,
- 1 db 3 fõs tanári apartman.
A kísérõk részére egy jól felszerelt 3 fõs apartmant áll rendelkezésre. A csoportokat kísérõ sofõröknek az ifjúsági szálláson 2 fõs sofõrszobát biztosítunk. Csoportjaink ellátásáról a tábor saját konyhája gondoskodik.

Panzió:
Az új épületben Tv-vel, fürdõvel ellátott 4-6 fõs szobák találhatók. Ebben az épületszárnyban összesen 30 fõt tudunk elszállásolni. A kísérõknek egy 2 fõs szobát biztosítunk. A szállás fûthetõ, így télen is várjuk vendégeinket. (20 fõ felett, minimum 3 éjszakára)
A szobák elosztása:
- 2 db 6 ágyas szoba,
- 4 db 4 ágyas szoba,
- 1 db 2 fõs tanári szoba
A szobákhoz különálló étkezõ-társalgó helyiség is tartozik, ami kiválóan alkalmas a csoport önálló étkeztetéséhez, de igény szerint a csoportok étkeztetésérõl a tábor saját konyhája gondoskodik.

Ár:
Gyerekcsoport: 2100/fõ/éj Fûtési szezon: 3000/fõ/éj


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink