Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Hotel Mediterran***
Cím: 7627 Pécs, Dömörkapu-Hidegvölgyi út 1.Email: mediterran@diacell.hu
Web: mediterrranhotel.huTelefon: (72)514-110
Fax: (72)514-111Gps: 46.0990555 , 18.2463420

Bemutatkozás

A három csillagos Hotel Mediterrán Pécs történelmi belvárosától csak 10 percre - helyi buszjárattal is megközelíthetõ helyen - a Mecsekoldalban, csendes, nyugodt környezetben várja a friss levegõre, pihenésre vágyókat.

A szálloda a Vidámpark, az Állatkert és a TV-Torony szomszédságában található, amely kedvenc uticéljai a közeli erdõ turistaútjain kirándulóknak. A közelben és a városban számos sportolási lehetõség, kulturális és szórakoztató program kínálkozik.

A három épületbõl álló szállodában 30 szoba és 2 appartman biztosítja 72 fõ kényelmes elhelyezését. A szobák TV-vel, telefonnal és fürdõszobával vannak felszerelve. A hotelben ezek mellett étterem, drinkbár, billiárd- és fitness-terem, szauna vehetõ igénybe.

Étterem:
A 80-90 fõs, hangulatosan berendezett étteremben a magyar és a nemzetközi konyha különlegességeibõl válogathatnak kedves vendégeink. Az ételspecialitásokhoz a hazai borok mellett néhány külföldi pincészet borait is kínáljuk, akár csoportos borkóstoló keretében is.
Különleges élményt nyújthat látványkonyhánk, ahol ételeinket igény szerint akár szabadtûzön is elkészítjük. Vasárnap délben A'la-Carte étlapunkon kívül svédasztalos ebéd várja vendégeinket, mely korlátlan fogyasztást jelent vendégeink részére.

Konferenciák:
Éttermünkön kívül, szállodánk rendelkezik még 2 különteremmel, egy 60-70 fõs konferenciateremmel és egy kisebb 30 fõs vadászteremmel.
Rendezvénytermeinkben vállaljuk konferenciák, tréningek, bankettek, esküvõk, borkóstolók és egyéb programok szervezését, magas szintû lebonyolítását. A termek igény szerint bármilyen formában berendezhetõek és alakíthatóak.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink